Monday, December 1, 2008

First Day Training

Monday, December 1, 2008 0

Okay.

So my practical training started today. And I arrived at office late. For 1 hour. Damn.

My boss kata dulu masa interview, office hour starts at 9am. But then bila dah sampai dia kata I was late. Supposed to be 8.30am. Hello?! Aku bukan pekak okay! Please la..it's always our fault when upper-level makes mistakes.

It sucked! Aku sorang je Malay kat situ. Others are Chinese. Fortunately my boss sangat lah friendly.

It is a small audit firm named 'Choo & Associates'. So we only have 1 staff, 1 manager, 1 trainee (that's me!) and the Boss. Yeah. Only four of us.

The first day was really full of tension. I do a lot of administrative works. Photostating, faxing, posting, stamping here and there, preparing bank confirmation letter and so so.But I really think that doing administrative works are fun.

Okay lupa pulak. Shiau Hui is an audit staff, Ms Chong is the Manager and Mr Choo of course is the Boss.

[ Did i mention that my boss is really cute?! Yeah he is! ]

Our associates, 'EW & Associates' (upper floor) is doing Tax and Secretary job. They're Siu Fen, Wei Ting and Esther (the Boss). The staffs are damn pretty.

Aku nak sangat dapat buat training dekat 'Abd Halim & Co'..dekat je dengan our firm. It's different. Somehow mesti ada rasa tersisih jugak kalau kerja dekat sini.

" Ala...first day memanglah macam tu..", a friend of mine said.

But still. The first day ni rasa lama sangat. Macam 10 jam je kerja.

I really wanted to go home even it was only 10 am.


| balik-balik kerja je terus demam. mengada betul |

Share

Sunday, November 23, 2008

Exam Abes Yayy!

Sunday, November 23, 2008 0

Finally!

Abes jugak Final Exam yay! Cepat! I need entertainment! Nak tido! Nak on9! Waaa nak buat semua sekali! [kononnya nak balas dendam]

Letih letih letih..phew! Petang semalam baru sampai Melaka.. Akhirnya dapat tido dengan sepuas-puasnya..makan sepuas-puasny---oops! PTPTN dah habis so kena bajet-bajet mkan). Okay bukan makan sepuas-puasnya, tapi makan ala kadar..dan on9 sepuas2nya!!!!!!!

The last paper was Accounting Information System really sucks. I didn't do well..banyak goreng-goreng jek..siap letak Ajinomoto lagi tau kawan²! Harap² Puan Intan tertipu dengan goreng-an itu haha.

Habis paper jek jumpa Fariz..huhu..sebaikla dapat release tension sikit..nak jumpa Anairda tapi malu..haha..

1 December ni start practical pulak..adoii...Kenapa perlu kerja?!!!

" Sebab nak carik duit la ngekkkk.. ", my other side said.

Owh okay. Tapi lecturer aku cakap masa practical, we seek experience. Baru la betul!

Apa ni. Nak tido la. Janganla kacau.


| Rindu! |

Share

Saturday, November 15, 2008

Kelegaan Yang Tak Terhingga

Saturday, November 15, 2008 0


Fuhh! Finally result exam dah keluar.

( Mesti korang tanya " Dapat apa? " ) Soalan paling common sedunia.

Alhamdulillah aku lega sangat sebab walaupun tak dapat Dean's List, tapi betul-betul happy bila pointer lepas 3.0..Last 2 semester tak cecah 3.0 pun untuk GPA/CGPA.

Result kali ni dapat 2A je dari 7 subjects. Mandarin dengan English. Others dapat B+/B.

Tak kisahla poyo ke apa..Tapi Tuhan je tahu betapa leganya aku haha.

Anyway congratulations untuk member-member yang dapat results yang boleh dikatakan cemerlang. Aku pun tak tahu sapa haha.


| Bila da dapat 3.++ boleh pulak frust tak dapat DL. Manusia memang susah nak puas hati dengan apa yang dia ada kan?? |

Share

Wednesday, November 5, 2008

Sara Dan Beruk?!

Wednesday, November 5, 2008 0


Kejadian yang sangat kecoh dan menggemparkan kitorang masa petang weekend kat Apartment Baiduri. Sara kena serang dengan beruk!!!

" Eh macam tak percaya je. Betul ke ni? Sara yang brutal kena serang dengan beruk? "

" Lorh betul la..beruk tu lagi brutal la! "

Ya betol! Beruk tu tah macam mana boleh masuk dalam rumah kitorang yang setinggi 9 tingkat ini! Gila terror dia panjat! Memang dasar beruk betul!

Benda ni jadi masa Sara nak pergi basuh baju kat tempat ampaian baju. Eh silap. Sara nk pergi masuk baju dalam machine. So bukan Sara basuh baju di sini, tapi washing machine tu yang tolong basuhkan baju dia. Err.. apa aku cakap ni.

Bilik ampaian baju rumah kat sini semua berhadapan dengan luar corridor tempat orang lalu-lalang tu. Tapi antara corridor dengan bilik ampaian tu ade gap, means gap yg bila korang baling handphone ke bawah, terus jatuh ke ground floor dengan bangganya. Dinding bilik tu pulak ade lubang-lubang separa besar. Kat atas tu hanya cover dengan palang grill. So kitorang syak beruk tu masuk ikut celah-celah tu.

Masa Sara nak bukak pintu bilik ampaian tu la dia ternampak seekor beruk tengah bergayut dengan megahnya kat atas tali ampaian kitorang. Sara oleh kerana terlalu terkejut (dan secara tidak sengaja mengejutkan beruk tu jugak), dia pun mendengus then nak cakar Sara.

Ye btol tekaan anda. Sara lari lintang-pukang. Hehe. Masa tu Shikin tengah tido dengan lenanya. Aku pulak baru je nak tido, tapi tetiba dengar bunyi yang sangat kuat!

" Fizaaaaaaa!!!!!!!!!"

Dum! Dum! Dum! Dum! Dum! Bunyi tapak kaki yang sangat kuat ibarat lari pecut 100m.

Dum!!! lagi. Tapi kali ni lain sikit bunyi dia.

Tak lama lepas tu Sara dah terpacak kat dalam bilik then terus tutup pintu dengan kuat. Aku nampak ada darah kat dahi Sara. Aku dekat dengan dia. Teliti lagi.

" Dalamnya luka kau!!!! " Aku jerit.

" Hahhh??!!! Yeke?!! " Sara pegang luka dia dengan tangan.

" Aku nampak beruk dalam bilik ampaian tadi! Besar gila! Sikit lagi dia nak cakar aku!! "

Shikin yang dah sampai Paris tadi terus terjaga dan panik. Sebab dia tak boleh tengok or dengar 'DARAH'. Hehe. Then sementara Sara lap luka dia dengan tisu, dia call Baiduri punya office. Asking for help la kan. Mintak tangkap beruk tu. Possible kalau dia dah menggeledah rumah kitorang masa tu.

Yang kitorang bengangnya, lama gila kitorang tunggu tapi takda dengar anything. Macam diorang tak datang pun? Or tak amik tindakan pun! Sara tak puas hati. Call lagi sekali. Rupa² orang tu dah hantar Security Guard suruh tengok²kan rumah kitorang. Boleh tak lepas tu Security Guard tu blah macam tu je?! Bukannye nak ketuk pintu rumah! At least bagitahu la or kalau malas jerit je dari luar " Beruk dah blah! " Benyek la diorang ni.

Petang tu Sara mintak tolong Noor hantarkan dia pergi Klinik UiTM. Kitorang pun ikut. Sian Sara. Kena bape jahitan tak ingat dah. 5 kot. Nanti aku tanya dia balik. Haha. Lama jugak lah nak tunggu luka dia tu elok. Sebab dalam la bagi aku. Nampak berlubang. Gile ar.
Anyway..apa yang paling aku tak puas hati, apa gunanya Security Guard tu? Takat 'Sweet Sweet' kat perempuan² yang lalu-lalang kat situ? Serius la korang memang lagi buat menyemak kat situ. Aku rasa geram sangat bila dia blah terus macam tu je.


| Sara pulak nampak lebih brutal lepas tu dengan adanya plaster kat dahi. Hehe |

Share

Tuesday, October 28, 2008

Secret Recipe - So Not Secret!

Tuesday, October 28, 2008 0


So hari ni secara senyapnya aku dengan Sara planned nak give Shikin a treat untuk birhday dia. Yup! Hari ni Shikin dah 23 tahun. Dah tua dah makcik! Kitorang, Noor, Fad dengan Yana semua ada. Tapi kitorang just cakap nak makan lua la..tu je.



Anyway kitorang pergi makan kat Secret Recipe. Aku pun dah lupa makan apa masa tu. Tapi gaya nak belanja Shikin macam la dasyat sangat. Padahal belanja cake je. Haha. 2 slice je lak tu! Wakaka! Siap kitorang suruh brother tu letak lilin and decorate cake tu tulis " Happy Birthday Onni " Haha. Kalau korang tengok cerita Ezora kat TV3 dulu, mesti korang kenal Onni. Nenek tua yang samseng dan suka bunuh orang.

Tak tahu la napa kitorang panggil dia Onni. Tapi yang kelakarnya setiap kitorang ada nama masing-masing. Macam aku Ezora (Fazura. pheewett!) then Sara is Liya (Dynaz). Nak muntah tak? Haha.

Anyway.. Happy Birthday Shikin!Ni video yg sempat direcord oleh aku.

video

| Banyak pix hilang tak sempat nak bekap. Nanti aku up lagi |

Share

Tuesday, August 19, 2008

Panjat Genting Highland

Tuesday, August 19, 2008 0


Hoho! Yesterday was sooooo fun!!!! Aku, Sara, Shikin n *Along bersuka-ria seperti orang terencat dah akal di Genting Highland.

Kitorang bertolak pagi-pagi around 9am [takda la pagi sangat pun] dengan kereta Sara ke KL. Then dari sana kitorang ambik cab straight away ke Genting.

On the way dalam cab tu sempat kami makan-makan kat seat belakang. Ala..alas perut la katakan.. Aku just makan Rocky je. Ala..biskut Rocky yang famous tu.. Aku suka yang strawberry. Yang coklat memang tak pernah makan sebab aku tak makan coklat, dan secara jujurnya aku belum jumpa lagi yang color biru. Ada ke kat M'sia ar? Tak sure la pulak. Tapi kalau ada pun memang aku takkan beli sebab aku tak suka susu. Leceh kan aku ni ?



[ Gambar kiri : Sara [baju hitam] & Shikin ]
[ Gambar kanan : Me & Shikin ]

On the way nak naik ke puncak Genting naik cable car ni memang frust sangat bagi aku. Sebab sebelum tu hujan. Banyak kabus je. So tak nampak la view kat bawah tu.. Masa ni sempat gak kitorang berposing-sakan kat dalam tu.




[ Gambar : Along yang pegang plastic bag berisi sandal tu haha! ]



Aktiviti bergambar tak berjalan lancar. Sebab kabus tebal gila. Bad timing la. Boleh pulak dia nak hujan time tu..Hishh.. So kalau ambik gambar pun tak berapa clear. So dapat capture beberapa gambar je. Posing semua poyo-poyo. Ala poyo pun tak kisah..Bukan kacau orang pun. Haha. Tapi kalau tak poyo so tak seronok la kan? Haha.




Yang tak bestnya kan, bila main semua benda alah ni, tudung mesti serabai gila. Tapi aku tengok kat sana semua tudung orang lain pun macam serabut je..tak kisahlah. Hmm oleh kerana cuaca kat sana tak berapa elok masa tu, maklumlah baru lepas hujan..so semua mainan outdoor tak dibenarkan main lagi..Maybe untuk keselamatan agaknya.

Dengan boringnya kitorang main jela apa-apa yang ada kat dalam tu. Dah beratur gila panjang nak main bumper car, last-last tak jadi sebab macam boring jek. Yang aku ingat lagi, kitorang sempat masuk Motion Master Theater. Ramai gila beratur. Frust sangat sebab ingatkan kitorang tak dapat main outdoor games. Bas yang disediakan untuk kitorang pulak pukul 630pm. So nak tak nak kena turun around 6pm. Tapi akhirnya kami dapat jugak main..mesti lah..takkan lah diorang nak tutup sampai petang kot..mengamuk la orang..


Tapi yang aku tak boleh lupa gila-gila bila naik Space Shot. Ya Allah..tengok dari bawah rasa macam boleh handle je..Tapi bila da sampai kat atas sekali tu,tetiba menatang tu berenti. Memang gayat gila! Aku memang serius bertawakkal je masa tu. Tetiba dia turun laju secara mengejut. Apa lagi menjerit sakanla kitorang. Shikin kat sebelah aku masa tu. First time aku dengar dia menjerit bagai orang nak terberanak. Bila turun je, diorang serius gelakkan aku sebab tudung aku hancus habis.

" Weyh Fiza! Serius muka kau sekarang macam orang baru lepas kena rogol! " Cakap Sara.

Gila la! Aku memang tak kisah dah tudung aku masa tu. Yang penting semua nak terkencing lepas tu. Aku ngan Shikin pulak sibuk nak pegi toilet repair tudung. Ha kat sini memang bonus la bagi orang yang free hair. Tak tahu la kalau ade chance lagi pergi Genting, aku nak naik atau tak Space Shot tu. Pergh fikir 4-5kali.



So around 6pm kitorang bergerak turun nak balik. Nasib baiklah masa ni kabus tak berapa tebal sangat. Then boleh la nampak view kat bawah tu. Sempat jugak aku capture sikit gambar-gambar untuk kenangan diri sendiri. Haha. Akhirnya aku nampakla Rafflesia secara live. Haha jakun tak? Sedihnya nak balik dah..Semua muka keletihan tapi masih cergas untuk berposing! Maklumlah masing-masing camera whore! Wakaka! Yang tak boleh blahnya, semua pegang botol air. Macam kanak-kanak pegi rombongan sekolah je. Hihi.


Okay finally ni masa tengah boring² tunggu bus lama sangat. Mata dah kuyu dah ngantuk gilos!

" Eh kenapa kau sorang je pakai jam?! " Tanya Shikin seperti tak puas hati haha.

" Lorh sebab aku pakai jam tangan kiri la ceh! "

" Oh yeke..Hehe comel.."

Tak tahu la..Memang kitorang akan macam tu..Kadang² benda yang takde kaitan pun akan disebut comel. Fuh! Dah tak ingat sampai rumah pukul berapa sebab malam tu kitorang singgah Pizza Hut tak silap aku. Sampai je rumah semua terbongkang!

* Along = coursemate kitorang masa Diploma kat Melaka dulu. Kira kamceng la. Tapi dia terus kerja lepas grad. Woh dah kaya lah along sekarang neh!


| Jom pergi Bali pulak yayyy!! |


Share

Monday, July 14, 2008

Celebr8ing Birthday Sara & Noor

Monday, July 14, 2008 2


Owhhh! New semester starts dengan Celebrating birthday Sara & Noor! Happy Birthday to both of you!

Seronok sangat petang tadi. Me, Shikin, Sara, Noor, Fad, Yana and some of Sara's clazmates (which is aku dah lupa nama mereka. Ya Ampun!) lepak kat Pizza Hut untuk celebrate birthday diorang.

Actually Noor punya dah lepas beberapa hari tapi kitorang decide untuk celebrate sekaligus.

pizza

A picture tells everything kan? So tak payahla bercerita banyak. Yang penting, kami sangat kenyang selepas itu haha


| Prefer tengok Sara dengan rambut pendeknya. Hehe. |

Share

Sunday, April 13, 2008

Nak Baling Kasut

Sunday, April 13, 2008 3


Today sucks.

i just wanna scream!

Plzzzz...........betul² nak sangat pergi kat tempat yang jauh dan tak ramai orang..ramai pun takpa..asalkan yang aku tak kenal...

Nak tengok laut..or beach..anything involves water and sunlight (kecuali perigi)

There's this girl. Main tuduh² orang rampas boyfriend die plak! Get real la! He's just not my type okay!

[Untuk perempuan itu, sila baca ayat di atas dengan jelas okay.]


Semoga hari ni berlalu dengan cepat. Can't wait for tomorrow.

Yeah tomorrow's would be great. Lepak office Pak Jak [ayah sedara]. Nak study. Period.


| do i look good? yeah i dou. hopefully |

Share

Wednesday, April 9, 2008

Bestnya Kena Saman!

Wednesday, April 9, 2008 1

Great!

Excited sangat nak cerita pasal my bad-hair-day 'saman tak pakai baju kurung on Friday' (kena masa bulan Februari haritu kot..)

I'm glad!! Kami [me and of course you, Shikin!) baru dapat explanation on macam mana nak settle kan saman tersebut cewah. Tak payah nak pergi Pejabat Keselamatan...pergi jumpa Pak Guard..tak payah..buang masa je..

What we've told to do is JUST WAIT..until a formal letter is sent to us. Haha! Even worse,damn it. Once you get a formal letter from faculty..that means you're a dead meat. Naik court (UiTM court.hikhik) dan adalah sesi soal-jawab macam Kelab Pop tu..

Okay takpe..ada probability yang aku tak akan kena tangkap lagi. Sebab dah serik haha!

" Eh okay whattt...confirm mahal kalau kena bayar saman. Boleh makan Nasi Daging Merah seminggu ", shikin cakap haha.


| Alamak..malas nya nak pakai baju kurung hari Jumaat..makan space nak masuk washing machine.. |



Share

Tuesday, April 8, 2008

FAR 450

Tuesday, April 8, 2008 0



The last class for Financial Accounting [ FAR 450 ]

Gawd I'd really miss Miss Jun's voice. The last class best sangat. I really love it when she starts talking. It's like unstoppable..

[ This reminds me of Hermione Granger from Harry Potter. She can't stop talking also]

Unfortunately...this class was the last one which made me feel like screaming when my carry mark was announced out loud..macam mana la..boleh ade technical problem ni..

My matric no. tak appear dalam list kertas tranparancy dia..(while others can see their carry mark through OHP. Nak tak nak, kena sebut no. matric kuat² and then Miss Jun akan announced carry mark tu kuat² (which is lagi kuat aka the loudest)

Really..it was an embarassing moment..sebab carry mark aku tak cantik..!! Ala takpe la kan? Mesti ada yang lagi teruk kan? Haha

Okay. The good thing about her is she really made sense.

She quotes:

"---Have some faith. Especially in yourself. You sometimes feel that you should do what you feel you should do. Some of us do the things that they feel it's right to do..Like one day you're exposed to new world.and you're gonna get a job..and some who have better opportunity..would fly to overseas..we know that we always have to follow the older's advices..but at times..when it comes to really-really big matter...let them give in..willingly or not..it's our life and decision that we should consider---"

| Yayy! But I'm not going to overseas! Maybe because I'm too stupid for that yayy! |


Share

Monday, April 7, 2008

Recycle-bin-him!

Monday, April 7, 2008 0



" Sayang.. Sorry sangat..

Aku susah nak lupa dia..selalu sangat teringat dia..

..And sometimes..even worse..it happens when you're around..

I'm such a fool kan? "

I said it to my boyfriend's face, bole takkkkk

He gave me love..and he hurt me.. Then why can't I just let him go???

A friend of mine said :

"---to a certain extent, the people who hurt you are the ones who make the largest impact on your life. They're the hardest to forget. You take the longest of time to let go of them and you cling on to them for years and years, while wondering why--"

This shit happens. Even though you're going out with someone new.

" Aussi! "


| Avril Lavigne tells me to Let Go. So let go jela! Plus he was a jerk kan? |



Share

Sunday, April 6, 2008

Merayau² di KL

Sunday, April 6, 2008 0



Hari yang..seronok..i guess Woke up early in the morning and getting ready to KL..Ikut ibu pergi rombongan yayy!!

" why KL duh?! "

Okay my mom kata banyak seat kosong and then diorg suruh bawak family sekali bagi penuh. Actually ni rombongan UMNO untuk mereka² yang kat Melaka ni. Tapi macam la dah takde tempat lain nak pergi.. Pegi la Tioman ke..Langkawi ke..sounds rombongan jugak..even lebih menarik apa...KL..??adoyai...


Tak banyak tempat pun ktrg pergi..Juz IKEA, Akuaria and this chocolate shop kat tepi jalan...agak comel coklat² kat situ..duit langsung tak keluar..juz untuk beli makan je..haha..tatau la nak beli ape!

[ okay at least I'd bought 1 bottle of chocolate untuk birthday Rina "my fewett buddy" ]

Kitorang sampai rumah around 10.30pm..smpai umah terus on9..Huh..letih!Hurm tapi kan..pegi rombongan dengan makcik² ni adalah menakutkan! Mereka sangat exteme dan ganas! 1 KLCC boleh dengar suara diorg tau! Nasib baik Cma ikut sekali..kalau tak mests da mati kebosanan..

Okay. Nak tido. Nite.



| Al-Fatihah untuk arwah ayah Noor Batiah yang meninggal dunia pagi tadi |



Share

Saturday, March 29, 2008

Tension Melanda Lagi

Saturday, March 29, 2008 0

This week is the hardest week ever!

Tests berderet and tiap² hari pulak tu!

I'm not complaining..

Tapi ala....rilex ar..tak payahla semua nak berebut² buat test dlm minggu ni...dalam last week before study week takde pulak yang nak buat test..Tak paham betul..Weekend pun tak terasa macam weekend..Ade je kerja nak buat..

And today I've received bad news from my sister..Mak sedara meninggal..suffered from breast cancer..dapat message tu masa tengah study...since then my mind distracted..selalu teringat pasal dia..I tot she was going to be ok...cuz dia nampak macam..tahla..dia nampak ok je..tak sangka pulak dia betul² da takde..

I'm really afraid of breast cancer. Really.

Apa yang arwah pernah fikir, mesti sama dengan apa yang berjuta wanita kat dunia ni fikir. We're just afraid. But we never think that we'll suffer from it.

Suppposedly i should be studying by now..but my mind can't concentrate at all..

Yesterday..Mandarin drama presentation did go well..Listening Test pun..okay laaaaaa...

Okay. I should study.


| ngantuknya! tido japla! |

Share

Sunday, March 23, 2008

Going Back!

Sunday, March 23, 2008 0

PeRgh.

Sedih giLe..

It'd been weeks I didn't go back to Melaka..and bila dah ada kat Melaka ni..rasa macam baru setengah jam tadi turun dari bus.Sat lagi nk blk Shah Alam da...

Waaa...ni sume sebab tiket da abes laaaa, damn it! Da terpaksa beli tiket pagi² buta camni...anyway..I dun noe when I'm goin to write a new one again..biasa la..internet kat sana sucks!Wifi...selalu disconnect..(and it's free.haha)

Apesallll laaaaa asyik rasa tak sedap hati nehhh...apakah...hari sudah nak hujan and the fact that I didn't bring along my payung?


| maybe sebab assignment tak siap lagi? |

Share

Saturday, March 22, 2008

Yesterday

Saturday, March 22, 2008 0

What happened yesterday?

hurmmm…takde la interesting sgt…bese² je..ari ni..bgun pagi²…kemas² bilik..then..bersiap² nak keluar sebab nk pegi photostating Lea’s Economic notes and Past Sem answers..naik moto dengan Cma kat kedai depan…Pastu breakfast..then Me,Cma n Juqi(her bf) went out to MP..cuz nak beli purse baru.

OTW nk pegi MP tuh..it started to rain…sebaik tak lebat..(risau gak since the way he drives amatlah merisikokan nyawaku ini T_T) agak jammed gak la..smpai² je ktrg park kt area Bandar Hilir…ade la dalam sejam lebih nak mencarik purse..xde 1 pn yg bkenan..nak ngelak dr bli Milk Teddy…last² bli Milk Teddy gak… T_T

Pastu on the way back sempat singgah Parfum Avenue...212 sexy dah abes!!!!!!arrghhh!!!!tensen!!!!da la miniature pun da abes!!gile la!!!!pastu memandang muka Juqi pn dah mcm mayat hidup sebab keletihan membontoti ktrg ke hulu-ke hilir…last² ktrg balik trus..


"Aisey...teringat pulak tak beli lagi hadiah untuk birthday ibu..jom pegi tesco sat..!"


Last² beli ape tah yg mesin nk buat cake tuh..(tatau apa nama specific die haha..).Kongsi duit ngn Cma..area rm90..tapi sebab kotak tu besar and tak muat nak isi dalam plastik..so kena angkut jela (Juqi jadi si pengangkut di sini :p)

Sampai kat umah..simpan dlu dlm keta..and malam tu terus bagi n wish terus kat ibu..wakaka…yelaaaa…next week aku tak balik…test berderet²..sedihnye tak dapat nak celebr8 skali…da la along n kak long balik Melaka…sob3x…

[FYI : Along is currently working at Putrajaya]


| macam la kalau tak balik Melaka pun aku study sangat |

Share

Wednesday, March 19, 2008

Ni hao!

Wednesday, March 19, 2008 0

Akhirnya...

Saya buat balik blog saya..

Sebenarnya saya malas..

Tapi sebab saya nampak kawan² saya buat, so saya buatlar...

Lagi satu sbb saya suka blog (without a single reason)...


| Excited nak post untuk esok haha...sengal |

Share