Tuesday, October 28, 2008

Secret Recipe - So Not Secret!

Tuesday, October 28, 2008 0


So hari ni secara senyapnya aku dengan Sara planned nak give Shikin a treat untuk birhday dia. Yup! Hari ni Shikin dah 23 tahun. Dah tua dah makcik! Kitorang, Noor, Fad dengan Yana semua ada. Tapi kitorang just cakap nak makan lua la..tu je.



Anyway kitorang pergi makan kat Secret Recipe. Aku pun dah lupa makan apa masa tu. Tapi gaya nak belanja Shikin macam la dasyat sangat. Padahal belanja cake je. Haha. 2 slice je lak tu! Wakaka! Siap kitorang suruh brother tu letak lilin and decorate cake tu tulis " Happy Birthday Onni " Haha. Kalau korang tengok cerita Ezora kat TV3 dulu, mesti korang kenal Onni. Nenek tua yang samseng dan suka bunuh orang.

Tak tahu la napa kitorang panggil dia Onni. Tapi yang kelakarnya setiap kitorang ada nama masing-masing. Macam aku Ezora (Fazura. pheewett!) then Sara is Liya (Dynaz). Nak muntah tak? Haha.

Anyway.. Happy Birthday Shikin!Ni video yg sempat direcord oleh aku.

video

| Banyak pix hilang tak sempat nak bekap. Nanti aku up lagi |

Share