Thursday, April 1, 2010

Malas

Thursday, April 1, 2010


Yup aku on9 tiap-tiap hari.

Hari-hari check Facebook. Email. Facebook. Email.

Tu je yang aku buat.

Menipulah kalau kata aku busy takda masa nak update blog. Bukannye aku kerja pun! Padahal tido sampai 16jam kat rumah. Okay aku tipu. Takde la sampai 16jam.

Tapi serious banyak gila benda yang aku nak story tapi aku malas nak menaip. Takpe next time aku rajinkan diri.

Later!


| Tatau apa fungsi topic ni |

Share

1 comments:

amal

haritu akak ade tanya soalan medic kan?ethically, saya takleyh nak diagnose macam tu jer..ni saya punya skype and ym, bila2 masa akak add la..saya tengok setakata mana yang saya mampu tolong, insyaAllah..

Post a Comment