Friday, May 29, 2009

Berakhirnya Practical Training

Friday, May 29, 2009

Whoaaa akhirnya habis gak training aku. Rasa lega sangat. Tak macam biasa..hari ni aku tak bawak bekal pergi office sebab Mr Choo dah mention awal-awal semalam dia nak belanja Pizza Hut. The most thing I loved sebab tak payah pergi sana. Delivery je. Sebab semua malas. Haha.

Then kitorang semua sempat lagi posing-posing ambik gambar. Kononnya nak buat kenangan la. At first aku memang nak bawak camera..Tapi terlupa. Sebaik Shiau Hui yang bawak. Yang sedihnya, dia kata Memory Card holder dia hilang..so tak tahu la bila dia dapat transfer kat laptop dia and nak e-mail kat aku gambar-gambar tu.

[ Thanks a lot ye Shiau Hui, Ms Chong and Mr Choo! Made me feel like I'm apart of your family ]


PhotobucketPhotobucket

Haikal pulak dah 3 bulan! Sangat comel! Dah pandai mengada-mengada. Dah pandai nak berjalan je kerja.

Malam tu pulak along dan kak long balik dari Putrajaya. Dah seminggu la diorang tak jumpa Haikal since Haikal sekarang dah duduk dengan kitorang kat Melaka. Ibu yang nak jaga sangat.

" Kalau hantar kat babysitter kat Putrajaya tu mesti mahal--", complaint ibu

" Maksudnya ibu nak jaga Haikal ke? Haha ", usik along. Photobucket

Hehe comelnya ibu bagi hint.

Kelakar sangat malam tu sebab Haikal dah pandai ketawa mengekek. Sempat Cma capture video ni.. Enjoy it!

video

| Nak tido puas-puas 15 jam sehari. Boleh tak? |Photobucket

Share

0 comments:

Post a Comment