Wednesday, April 9, 2008

Bestnya Kena Saman!

Wednesday, April 9, 2008

Great!

Excited sangat nak cerita pasal my bad-hair-day 'saman tak pakai baju kurung on Friday' (kena masa bulan Februari haritu kot..)

I'm glad!! Kami [me and of course you, Shikin!) baru dapat explanation on macam mana nak settle kan saman tersebut cewah. Tak payah nak pergi Pejabat Keselamatan...pergi jumpa Pak Guard..tak payah..buang masa je..

What we've told to do is JUST WAIT..until a formal letter is sent to us. Haha! Even worse,damn it. Once you get a formal letter from faculty..that means you're a dead meat. Naik court (UiTM court.hikhik) dan adalah sesi soal-jawab macam Kelab Pop tu..

Okay takpe..ada probability yang aku tak akan kena tangkap lagi. Sebab dah serik haha!

" Eh okay whattt...confirm mahal kalau kena bayar saman. Boleh makan Nasi Daging Merah seminggu ", shikin cakap haha.


| Alamak..malas nya nak pakai baju kurung hari Jumaat..makan space nak masuk washing machine.. |



Share

1 comments:

Mizie0o0

hehe..x pkai baju kurung..kihkihkih..xper..jnji pkai baju..drpd x pkai baju lg trok kn..hehe..taa

Post a Comment