Thursday, October 15, 2009

DRECC, babe!

Thursday, October 15, 2009

video

So great! Second last class of Management kitorang diisi dengan sesi menyanyi jek. The chapter is quite boring. Leadership. And I don't know any single damn thing about Leadership. Apa yang logic, tu lah yang masuk dalam kepala ni.

Anyway we were supposed to answer few guestions from Past Semester, but we had to put the answers into lyrics and then kena nyanyi kat depan class. Wasn't it interesting? Kan? Kan?

Daripada class yang boring..diam..just dengar apa yang lecturer cakap..Kalau nak menguap pun kena sorok-sorok (that's what I do)..

BTW lagu yang kitorang gunakan untuk sesi ni ialah Lenka - The Show. (Nobody's do not know this song).


| Thanks to HiHi sebab record video ni dengan Nokia N-Series nya. Ha-ha! |



Share

0 comments:

Post a Comment