Sunday, September 6, 2009

Cupcakes For Him

Sunday, September 6, 2009


Tade mood nak update blog. Eh bukan tade mood. Tapi macam takde benda nak cerita haha. Cuma last Thursday aku dah dapat cupcakes yang aku order dari kawan lama. Hehe. Sangat kiut. Cupcakes ni aku order khas untuk someone yang aku tak sempat dan tak berkesempatan nak sambut birthday dia hihi..



Ni cupcakes yang dah siap packing siap ade ribbon lagi hehe.



Cupcakes yang dah dibukak dan siap-sedia untuk di makan. Actually nak makan pun sayang sebab terlalu cute.

Design cake ni aku carik sendiri kat internet, then aku mintak kat Kak Aina (orang yang buat cake ni) tolong design sebijik-sebijik ikut design yang aku bagi tu haha. Mesti agak leceh. Cost untuk cupcakes + delivery ni semua RM 80. Okay la kan.

Anyway thanks to her sebab sanggup travel dari putrajaya ke Shah Alam nak hantar cupcakes ni. Thanks again!


| Rasa macam nak frame kan je |



Share

2 comments:

frantiqueene

kt mne tempah cake ni? sbb rase nk tempah xupxake jgk ni... ;)

- p z a a -

Haaa saya tempah kat Kak Aaina. Ni blog die. Bleh contact die kt trus k. Die duk kt Putrajaya:

http://aainaa-nadirah.blogspot.com

Post a Comment