Thursday, June 18, 2009

Kena tendang

Thursday, June 18, 2009


Tak puas hati betul. Baru teringat.

Pagi tadi masa belum bangun dari tido, aku terasa seperti ada orang sepak² (action by kaki hehe) dan tarik² baju aku dari belakang. Aku terdengar sayup² suara ibu cakap.

" Haikal tendang² Mak Ngah ye..tarik baju Mak Ngah..suruh Mak Ngah bangun..dah pukul berapa dah ni..."

Duh. Haikal rupanya.

Ibu aku cerita lepas aku bangun tu. Haikal mengiring ke arah aku. Dia tak nampak sapa² lagi kecuali aku. Malangnya aku membelakangkan dia. Maybe dia nak tarik perhatian dengan buat macam tu.

For me, if it's a baby, it's cute.

But if it's my younger brother yang Form 1 tapi tido lasak itu, kemungkinan besar aku terajang dia balik.


| Nak jadi baby. Sebab baju² baby untuk perempuan semua cute² |

Share

4 comments:

Tuah

klo tuah tido kt umah pzaa terterajang mcmn?? ehh ap tuah bt tido kt umah pzaa yer?? hahaha...

- p z a a -

hep hep! babap kang! owh tuah tido rumah fiza sbb jd bibik slama sminggu kna cuci rumah yayy!

Arfian

isk isk isk.lewat tol bangun nie

shah

padan lah mak ngah nya lena tak mau2...
bdk hak kecik tuh pun tau hangat ati tgk mak ngah dia lena lagi time2 mcm tuh ...
tu yg dia terajang tuh....he3

Post a Comment