Monday, June 22, 2009

Twilight Saga : New Moon

Monday, June 22, 2009



Hip Hip Hooray! Twilight Saga's second book, "New Moon" is going to be released (movie) by the end of this November. Yup. You heard it correct. Lambat, kan ? Masa tu dah lupa dah what actually happened in the first movie. Haha.

By the way I hate Taylor Lautner playing 'Jacob'. Boleh tak dalam New Moon bagi orang lain jadi Jacob? Taylor macam..tah. tengok dia je rasa macam dah taknak tengok Twilight anymore.

But I really hope the upcoming New Moon will be as great as the first one. Will Pattison win Bella's heart back, after suka-suki je letak dia kat tengah² hutan ? Bodohnya Edward. Tak pikir ke yang pelbagai malapetaka si Bella tu boleh kena, lagi teruk dari kalau dia bukan dengan Edward?

Apa²pun, hopefully New Moon jangan melalut sangat ye. Please give us a happy ending. Haha.


| The reason kenapa Edward tak boleh baca apa yang ada dalam otak Bella, sebab Bella takde otak. Hensem mana pun mamat tu, kalau dia vampire, still tak boleh nak diterima akal. Tapi Bella macam decide tak sampai 5 minit.duh. |

Share

1 comments:

Strobery.itu.aku

lol. minat twilight gak ke bara. heeeeee. sep sepp

Post a Comment