Wednesday, June 17, 2009

Kitten, Kitten, Kitten!

Wednesday, June 17, 2009


I've never thought I'd like a kitten so much before. Tapi hari ni macam dah membuatkan aku jadi gila sangat kalau tengok anak² kucing yang kiut-miut. Please la! Nak sekor boleh tak?! tapi malas nak bela. Nak main dengan dia je. Lagi pun kalau nak bela tu memang la mustahil sebab arnab yang 2 ekor ni pun pening kepala aku nak handle. Lasak sangat!


Hari ni aku ade pergi satu website yg penuh dengan kitten² yang dia nak jual. Tapi oversea punya. So lagi satu mustahil or teramat leceh la kalau gatal sangat nak beli. Pix yang atas ni kucing Doll-Faced-Persian. Kiut kan?!!! Ya betol! Hen ke ai! Wo yao! Wo yao! Kalau lah boleh culik ni... Yang menarik hati aku bukannya setakat ke-cute-an dia je..Tapi sebab dia manja..berdasarkan permerhatian aku kat video bawah ni hehe:



Cute kannnnnn?????? Nak la sekorrrr....For my birthdayyy, anyoneeee?????


Anyway after my visit to that website, I couldn't fight the urge untuk tengok² other video² kitten dekat situ. Then I found this. You're gonna love it! Cute sangat! Okay let's watch the video together (I myself have watched it more than 10 times!) :



Kannnnn???? Betol takkkk??? Betul² ke ada creature yang cute sangat macam ni? Diorang ni beruntung sangat tau! Sebab cute, ramai yang berebut nak beli nak jaga. Macam aku ni? Tak ada pun yang berebut² haha! Anyway kitten² yang lovely sangat, I promise myself that one day I'm gonna own one for myself! Ok tak. A pair! Okay?!


| My God post aku ni mesti berat gile. Ya ampun! |

Share

4 comments:

Tuah

suka kucin yg x berak/kencing bersepah n x bt bising bila time mengawan... tuh ja.. hehehe... rs2 ad x kucin tuh??

- p z a a -

Suka! Nak yang macam tu gak!kencing/berak setempat je.klu dlm bowl toilet lg cun haha. Tapi yg bising time mengawan tu..err..kucing mcm tu ke?

Tuah

hahhaha.. tataw... klo ad mst best kan.. hehe

- p z a a -

bongek la tuah ni

Post a Comment